BLOGUMDAKİ RESİM VE YAZILARIN BİLGİM DIŞINDA ALINMASI,ÇALINMASI,YAYINLANMASI 5846 SANAT ESERLERİ YASASINA GÖRE SUÇTUR.DİKKATİNİZE........

10 Mayıs 2012 Perşembe

AYYYY SONUNDA YAPTIK,KURTULDUKKKKK!!!!!YIL SONU GÖSTERİMİZ


öncelikle bu postu okuyan herkese merhabalar diyerek başlamak istiyorum dünki postumda çok yoğun bir gün geçireceğimden bahsetmiştim eğer dünki postu okumayan varsa biraz bahsedeyim dün hem kızımın ödül töreni hemde oğlumun yıl sonu gösterisi vardı ikisininde saatleri çakışıyodu birbiriyle oyüzden moralim çok kötüydü ve ben mecruben biriyle olabildim  oğlumun gösterisindeydim kızımın yanında olamadığım için çok üzgündüm ve halada öyleyim çok istedi yanında olmamı ama malesef sadece babasıyla yetinmek zorunda kaldı:))
 çok yorukduk ama değdi sonunda final yapıp kapattık bu sezonuda böyle bakalım seneye sağ olursak neler bekliyo bizi aslında hem 1. sınıf çocuğu olmaları hemde görevli anne olmak yıprattı beni zaten perde arkasındaydım fazla bir şey anlayamadım daha sonra çekilen görüntüler elime geçince anlıcam inşallah:))))
ama burdan öğretmenimiz Perihan hanımı çok kutluyor ve tebrik ediyorum 1. sınıf öğrencisine tiyatro yaptırtmakdeveye hendek atlatmaktan daha zor bunu dün dahada iyi anladım.
aşağıdaki resimdeki köylü bayan öğretmenimiz perihan hanım oda çok yoruldu bitti,tükendi
paraladı kendini resmen
demekki neymiş efendim bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluyomuşuz ben bunu der bunu söylerim
                        
kızımın ödül töreninin postu ayrı gelecekşimdilik bu kadarpaylaşıp kaçıyorum çok yorgunum migren nöbeti hat safada......göz kapaklarımın üstünde sabahtan beri resmen öküz oturuyo görüşene dek hoşçakalın sevgiler



onun gözlerinde ki bir parça mutluluk kıvılcımı benim tüm
 yorgunluğumu aldı götürdü.




1 yorum:

  1. Sayın blog yöneticisi blogunuzdaki paylaşımlar herkes tarafından çok begeniliyor bizde Muayene bacasi olarak başarılarınızın devamını diler.

    YanıtlaSil

YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ,ŞİMDİDEN ÇOK TESEKKÜRLER...